User Tools

Site Tools


start

This is an old revision of the document!


Välkommen till Datorföreningen Update!


Update är en förening för alla datorintresserade i Uppsala och hela världen. Vi är till för dig som gillar att hålla på med datorer i alla deras former – hårdvara, mjukvara, modernt som gammalt, stort som litet, olika datorarkitekturer, Unix/Linux, fleranvändarsystem, programmering, med mera.

Vi har en lokal på Polacksbacken där vi umgås, pluggar och pysslar med datorer.

Vi har också egen datordrift i T-salen och i en datorhall i samma byggnad.

Update driver också diverse projekt, bland annat föreläsningar, utställningar, och en medlemstidning.

Varje månad går vi ut och äter tillsammans, och minst en gång i månaden anordnas en så kallad torsdagsverkstad då vi träffas i T-salen och jobbar med våra hobbyprojekt.

I våra lokaler på Polacksbacken finns också en omfattande samling av datorutrustning, dokumentation, och mjukvara som spänner från idag tillbaka till 1960-talet.

För att kontakta oss, skriv till vår epostlista update@update.uu.se, besök oss i T-salen på Lägerhyddsvägen 2, eller titta in i vår IRC-kanal #update på EFnet (se Kort IRC-howto om du inte är bekant med IRC).

Upcoming events


Error in Plugin iCalEvents: could not get http://www.update.uu.se/~zeltophil/cal/kXu5cTvfV1LTI6ACl9GDI2n.ics, HTTP status -100.

Past events


Error in Plugin iCalEvents: could not get http://www.update.uu.se/~zeltophil/cal/kXu5cTvfV1LTI6ACl9GDI2n.ics, HTTP status -100.
start.1626445639.txt.gz · Last modified: 2021/07/16 14:27 by zeltophil